06 19520323 info@take-thelead.nl

Regie op Goed Onderwijs

TAKE THE LEAD is hét trainings- en adviesbureau voor het voortgezet onderwijs en het middelbaar en hoger beroepsonderwijs. We helpen onderwijsinstellingen om regie te houden op hun professionele handelen, en daarmee op Goed Onderwijs. Dit vanuit de pijlers onderwijsontwikkeling, professionaliteit en kwaliteitsontwikkeling.

Profiteer ook van onze jarenlange praktijk- en beleidskennis!

Deskundig, efficiënt, effectief

Je profiteert van onze jarenlange kennis van het onderwijs: praktijkkennis én beleidskennis. We weten wat er speelt in het onderwijs, in de markt en bij opdrachtgevers. Op basis daarvan bepalen we de meest efficiënte aanpak die het meeste resultaat oplevert. Deskundig, efficiënt, effectief, dát kenmerkt TAKE THE LEAD. We voelen ons betrokken en gaan samen voor resultaat.

TAKE THE LEAD werkt voor scholen in het voortgezet onderwijs en het middelbaar en hoger beroepsonderwijs.

Wij geloven in de kracht van het praktijkonderwijs. Daarom begeleiden we regelmatig mbo-stagiaires.

Ook zijn we onlangs door St. ELHBO erkend als stagebedrijf voor het hoger onderwijs.  

drs. Hafida Talhaoui

Trainer, adviseur, ontwikkelaar

Hafida maakt onderwijskwaliteit betekenisvol. Ze heeft een achtergrond als docent en manager Onderwijs en Kwaliteit en een specialisatie in ‘Identiteit in moderne samenlevingen’. Ze begeleidt onderwijsinstellingen bij het versterken van hun onderwijskwaliteit en professionele kwaliteitscultuur. Dit doet ze vanuit een holistische en ontwikkelingsgerichte benadering. Hierbij wordt het lerend vermogen van de organisatie versterkt door het creëren van energie en draagvlak. Hafida heeft ruime ervaring met begeleidingstrajecten ter voorbereiding op inspectie(her)onderzoeken.

Naast ‘de basiskwaliteit op orde’ brengt ze mooie voorbeelden van topkwaliteit binnen onderwijsteams in beeld. Hafida werkt vanuit de visie professionals hun potentieel kunnen vergroten door regie te nemen over het eigen handelen. Dit leidt tot betere onderwijskwaliteit. Hafida werkt samen met een aantal partners, waaronder Onderwijs124.

Jan Post

Trainer en adviseur

Jan is opleidingsspecialist met een creatieve geest die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Hij houdt ervan om vanuit een o-situatie een uitdaging op te pakken en samen tot succes te komen. Jan is een gedreven out-of the-box trainer en adviseur. Hij helpt zowel individuele professionals als teams om hun vaardigheden verder te ontwikkelen. Jan maakt daarbij gebruik van bewezen effectieve tools zoals TMA en Profilizer.

 Naast zijn kennis en ervaring op het gebied van opleiden is Jan ook Sales, Marketing en Communicatie specialist en helpt hij organisaties regelmatig bij het verbeteren van haar strategie.

Lizzy Hoogendoorn

Grafisch vormgever

Lizzy Hoogendoorn is grafisch vormgever bij TAKE THE LEAD.

Als grafisch vormgever is Lizzy verantwoordelijk voor het vormgeven van alle media-uitingen en educatieve tools van TAKE THE LEAD. Lizzy is een ‘out of the box’ denker die veel plezier haalt uit in het creëren van creatieve en passende vormgeving.